Laman Utama Informasi Syarikat Produk Sokongan Muat Turun Pandangan Testimoni Hubungi Kami Ejen Penjual Belian Online Bahasa Inggeris
 


Profil Syarikat

Juzt-Reboot® (Malaysia) Sdn. Bhd. (ROC No.: 277115-A) adalah dimiliki oleh syarikat MSC-Status. Mulai beroperasi pada 27 September 2003 dan mendapat status MSC pada 9 Mac 2005. Ia juga daftar bersama Kementerian Kewangan (Ref: 357-02049092).

Fokus utama syarikat adalah dalam pemasaran, sokongan keselamatan dan sistem baikpulih produk. Pasukan kami dibahagi dari segi pengurusan, pemasaran dan jurutera-jurutera teknikal yang berpengalaman.

Perniagaan utama syarikat adalah untuk membangunkan PCI kad Juzt-Reboot® dan perisian Juzt-Reboot®, membaikpulih semula data, dan menyediakan peruding IT untuk membantu dalam aktiviti yang berkaitan dengan produk.

 

Juzt-Reboot (Malaysia) Sdn Bhd (277115-A)

D-9-1 Jalan Multimedia 7/AJ
City Park, i-City
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Tel: +(603) 5521 8999
Fax: +(603)5521 8666
EMAIL : Bahagian Jualan - sales@juzt-reboot.com.my
    Bahagian Pertanyaan - enquiries@juzt-reboot.com.my
    Bahagian Teknikal - support@juzt-reboot.com.my
         
LAMAN WEB :     http://www.Juzt-Reboot.com.my
LOKASI :     PETA

 

Visi

Visi syarikat adalah “One computer, one Juzt® product”. Pelbagai masalah-masalah komputer dapat diatasi dengan cara penyelasaian kami. Penyelesaian ini dapat membantu meningkatkan kualiti kehidupan dan memberi kebaikan bagi semua penguna komputer di mana-mana sahaja.

 Misi

Misi syarikat adalah untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi dan jimat. Ini adalah untuk menyediakan sokongan padu kepada pengguna- pengguna produk kami dan rakan niaga.

Kami berusaha meningkatkan kualiti produk Juzt dengan menyelarikan penggunaannya dengan taraf teknologi semasa. Juzt Reboot™ menawarkan harga jualan yang berpatutan dan berkualiti.

 

Back to top